Chutná a křupavá kombinace krůtích nudliček v těstíčku, která se rozplývá na jazyku. Perfektní s bramborami nebo hranolkami!

Suroviny (pro 4 osoby):

  • ca. 1 kg krůtích prs nebo medailonků
  • 3 vejce
  • 4 lžičky hořčice (jaké máte rádi)
  • 2 lžičky worchestru
  • solamyl
  • sůl, pepř

Postup :

Ideálně den dopředu si maso naložíme. Krůtí prsa nebo medailonky nakrájíme na kousky a dáme do misky. Přidáme vejce, hořčici, worchestr a koření a vše dobře promícháme. Teprve poté přimícháváme postupně solamyl tak, aby nám směs zahustil a vytvořilo se těstíčko. Misku zakryjte, dejte do lednice a nechte odležet. Na pánvi si rozpalte olej, vsypte do ní maso a při pravidelném míchání opékejte ze všech stran dozlatova. Podávejte s bramborami, hranolky, rýží nebo chlebem.