Za projektem Farmbox.cz stojí naše „šnečí“ rodina. Já Irena Šneková, můj muž Jiří Šnek a moje maminka Irena Králová. Tímto mi dovolte, představit nás:

Můj příběh:

Jméno Irena jsem zdědila po mamince, takže než jsem se provdala, to byla vcelku sranda. No uznejte, jak bláznivě by vypadalo, kdyby byly v kontaktech napsány 2 Ireny Králové. Od malička bylo jasné, že rukama se neuživím, takže jsem se musela zaměřit na hlavu ;). Vždy mě hrozně bavila práce s lidmi a organizace vcelku čehokoliv. Takže jsem i profesně šla tímto směrem. Dlouhá léta jsem pracovala v oboru reklamy a marketingu. Poslední moje profese byla pojmenována jako key account manager pro německy mluvící země. Práce to byla zajímavá, pestrá a hodně mě naučila. Jenže po určité době jsem získala pocit, že je zbytečná. Ve zkratce, přestalo se mi líbit, zahlcovat trh nepotřebnými produkty vyráběnými v Číně a také mi bylo jasné, že tuhle práci nebudu moci dělat s dětmi. Tak jsem pro sebe začala hledat jiné uplatnění. Vytáhla jsem nápady uložené v šuplíku a nejvíce hlasů získal projekt farmářských bedýnek, kterému jsem se začala věnovat. Nejdříve po večerech při zaměstnání, dnes již naplno.
Projekt Farmbox.cz mě velmi baví a naplňuje. Každý den si vystřídám několik rolí (část dne jsem účetní, pak obchodník, pak nákupčí a pak sama sobě sekretářkou a samozřejmě pořád šéfová ;)), stále se učím nové věci a posouvám se, což je přesně to, co potřebuji. Když ještě vidím, jak jsou zákazníci s námi dodávanými potravinami spokojení, jak jim to ulehčuje život a ještě zvyšuje jeho kvalitu, jsem prostě nadšená :).
Co mě v životě baví? Je to práce, která dává smysl; dobré jídlo a vaření, dále pak naše zahrada, dům a samozřejmě rodina.

Jirkův příběh:

Můj muž se ocitl v Brně díky velké osudové náhodě a já jsem za to ráda. Pár let na to, co jsme se poznali, jsme se i vzali. Dnes je tomu již 7 let. Jirka se vždy „motal“ kolem reklamy a marketingu, na rozdíl ode mě, patří ale k těm realizátorům. Má neuvěřitelný cit pro detail, umí vytvořit nádherný, ale hlavně trefný designy, dát dohromady marketingové kampaně, prostě umí dát myšlenkám obličej. Organizačně je také velmi zdatný a navíc je to moje studnice informací. (často přesnější než google ;)). V současnosti vede svoji firmu Facemotors, která se zabývá polepem aut.
V rámci projektu Farmbox.cz má na starosti reklamu, webshop a některé marketingové aktivity. Do budoucna ho potkáte pravděpodobně i u jiných aktivit, ale to se nechte zatím překvapit.
Co ho v životě baví? Protože je taky workoholik, pak je to práce. Kromě toho každý den a rád cvičí, relaxuje manuální prací na zahradě a občas si přečte nějakou knížku. A samozřejmě já a naše rodina, jinak by už dávno utekl 😉

Maminčin příběh:

Moje maminka, mnozí by spíše řekli, moje starší sestra 😉 neměla nikdy jednoduchý život. Když jsme byly malé, prodělala vážnou nemoc, která ovlivnila veškeré další dění v naší rodině. Dlouhou dobu byla v invalidním důchodě, který ji následně zrušili a řekli, teď se musíte postarat sama o sebe. Bohužel však díky střídání se na mateřské (3 děti) a nemocenské jí chyběla důležitá praxe pro to, aby našla dobrou práci. Samozřejmě, že neseděla doma a zkoušela různé profese. Nicméně nic z toho pro ni nebylo dlouhodobě perspektivní. Tak jsme dohodly na tom, že to spolu zkusíme, a mamce tak začala její nová pracovní dráha ;).
Ve Farmbox.cz je to právě maminka, se kterou se setkáváte nejvíce. Je to ta paní, která vám farmbox doveze. Kromě rozvozu bedýnek má také na starosti zajištění zboží a jeho roztřídění do boxů.
Co ji v životě baví? Miluje rukodělné práce. Neustále něco háčkuje, plete, vyšívá nebo šije. Zkouší nové techniky zdobení „čekoholiv“, a poslední dobou ji chytlo zavařování a vymýšlení nových receptur zavařenin, takže se máte na co těšit ;).

Závěrem bych ráda dodala, že se šnekem (plžem) máme společné pouze to jméno 🙂 Takže se nebojte na nás s čímkoliv obrátit, váš dotaz či požadavek bude vyřízen s rychlostí blesku ;).

Kontakty na nás